Træmøbler

Daglig pleje foretages med en ren, blød klud, opvredet i lunkent vand. Husk altid at eftertørre med en ren tør klud for at fjerne det sidste fugt, undgå at anvende nogen former for rengøringsmidler eller kemikalier og skuresvampe på møblerne, da disse vil ødelægge overfladen.
Rengør dine oliebehandlede træoverflader med en klud, der er ren og tør eller hårdt opvredet i vand og sæbe. Aftør i træstrukturens længderetning.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme farve og strukturvariationer på varer i naturmaterialer som træ, Massiv træ kan varierende i udtryk og der kan være forskelle i både mønster, farve og struktur.

 

Efterspænde dit møbel

Træ påvirkes af temperaturændringer og luftfugtighed. Derfor er det vigtigt at efterspænde dit møbel med jævne mellemrum for at opretholde sikkerheden og holdbarheden i dit barns møbel.

 

Madrasser

Vores madrasser er fremstillet af koldskum og madrassen er vendbar.

Madrassen er betrukket med quiltet af bomuldsvelour-betræk, der består af 100% økologisk bomuld. Betrækket er åndbart og har en blød overflade, som hjælper barnets krop med at regulere temperaturen. Betrækket har YKK-lynlås, hvilket gør det nemt at tage af når det. f.eks skal vaskes. Det kan vaskes på 60 grader.

Bemærk at madrassen leveres oprullet, og det kan vare op til 48 timer før madrassen får sin rette form/størrelse, efter at det er blevet pakket ud.

For optimal sengehygiejne og for at få husstøvmider, døde celler og andet snavs til livs anbefaler vi at tæppebanke eller støvsuge madrassen samt lufte den jævnligt.

Madrasserne overholder sikkerhedsstandarden  EN16890:2017 madrasser til børn.