Træmøbler

Daglig pleje foretages med en ren, blød klud, opvredet i lunkent vand. Husk altid at eftertørre med en ren tør klud for at fjerne det sidste fugt, undgå at anvende nogen former for rengøringsmidler eller kemikalier og skuresvampe på møblerne, da disse vil ødelægge overfladen.
Rengør dine oliebehandlede træoverflader med en klud, der er ren og tør eller hårdt opvredet i vand og sæbe. Aftør i træstrukturens længderetning.

 

Efterspænde dit møbel

Træ påvirkes af temperaturændringer og luftfugtighed. Derfor er det vigtigt at efterspænde dit møbel med jævne mellemrum for at opretholde sikkerheden og holdbarheden i dit barns møbel.

 

Madrasser

For optimal sengehygiejne og for at få husstøvmider, døde celler og andet snavs til livs anbefaler vi at tæppebanke eller støvsuge madrassen samt lufte den jævnligt.

Vores madrasser er udført i førsteklasses kvalitets koldskum. Madrassen er vendbar og har 7 komfortzoner , der præcist tilpasser sig kroppens konturer. Zonerne giver optimal støtte til skuldre, ryg, hofter, lænd og rygsøjle, hvilket er med til at give en behagelig søvn.

Madrassens betræk er lavet af TENCEL®, som også er OEKO-TEX®, betrækket kan tages af og vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen.

TENCEL® er et blødt og meget åndbart materiale. Det har 50% bedre absorberingsevne end bomuld, hvorfor det både suger og afgiver fugt meget effektivt. Dermed sikres en behagelig søvntemperatur for kroppen – det varmer om vinteren og køler om sommeren.

Absorberings og fordampningsevnen er samtidig medvirkende til, at TENCEL® er et yderst antibakterielt produkt, da fugt normalt er en af årsagerne til, at bakterier kan trives i tekstiler.

TENCEL® er lavet af FSC-certificeret træ-kvas fra europæiske bøgetræer og sydafrikanske eukalyptustræer. TENCEL® den mest bæredygtige fiber, der produceres, uden brug af kemi i processen og uden forurenende spildevand.TENCEL® er mindst 99,5 % nedbrydeligt og kan genanvendes.