Om os

Kas Kopenhagen udspringer af kærligheden til børnene og til naturen.

Vores fundament er passionen for nordisk design, som genspejles i smukke og stilrene børnemøbler. Nytænkende udfordrer vi indretninger og inviterer børn ind i et univers af møbler, der afspejler kreativitet og kvalitet.

Om Os Billeder StockSnap T5TB6VX5PG

Bæredygtighed & sikkerhed

Kas Kopenhagen værner om børnenes fremtid. Det gør vi ved altid kun at anvende materialer, der ikke belaster miljøet. Vores møbler er produceret af bæredygtige forhold, der tilgodeser skovens udvikling, beskytter dyr og planteliv samt sikrer ordentlige arbejdsforhold for de ansatte.
Og så anvender vi naturligvis kun lak og maling, der er fri for giftige kemikalier.

Børn og forældre skal være trygge, når de bruger vores møbler. Alle møbler fra Kas Kopenhagen bliver sikkerhedsgodkendt af Teknologisk Institut, så de opfylder de europæiske krav om sikkerhed, styrke og holdbarhed.

Om Os Billeder StockSnap L6MNREKKEP

Founder & Designer

Kas Kopenhagen blev grundlagt i 2018 af Kasandra Bodo.

Kasandras passion for indretning og design gav hende ønsket om at arbejde med møbler til børn. Hun savnede flotte børnemøbler, der var i samme stil som møbler til voksne. Kas Kopenhagen designer møbler i nordisk stil og anvender udtryksfulde og moderne former kombineret med enkle designs, der følger tidens trends og tendenser.

”For mig drejer det sig om at skabe møbler, som man har lyst til at røre ved, hvor man for lyst til at bruge sine sanser møbler der harmonerer med resten af hjemmet. At børneværelset er en integreret del af hjemmets øvrige indretning, hvor man kan se en helhed, når man går fra rum til rum. Møblerne skal appellere til både børn og voksne. ” i et hvert møbel er der tænkt ind i designet at møblet kan ændres/forvandles så møblet vokser med barnet og møblet skal gå i arv igennem generationer, så når junior ikke kan bruge møblet kan det passe ind i sommerhuset, gæsteværelset et hygge hjørne i stuen. ”

 

Kasandra Bodo – Founder & Designer

Om Os Billeder StockSnap VR4V2BQROC