Om os

KAS Kopenhagen udspringer af kærligheden til børnene og til naturen. Med passionen om at bringe æstetikken ind i børneværelset, nytænker og udfordrer vi indretningsarkitekturen, og inviterer vores børn ind i et univers af møbler, der afspejler det autentiske håndværk. Hvert design er skabt med omtanke for de mindste, så harmonien mellem æstetik og funktionalitet bringes ind i børnenes hjem.

Bæredygtighed & sikkerhed

KAS Kopenhagen værner om børnenes fremtid. Vi skaber æstetiske designs for de mindste med omtanke for den verden de skal vokse op i. For os er bæredygtighed mere end blot materialer. Udover at sikre socialt ansvarlige produktionsforhold for vores ansatte, designer vi helhedsorienteret med øje for multifunktionalitet. I kombination med det tidsløse udtryk og håndlavede detaljer, er alle møbler designet til at vokse med barnet.

Vores designs er altid produceret under ansvarlige forhold, der tilgodeser naturen – skoven, dyrene og plantelivet. Vores møbler er fremstillet af stærk FSC-mærket træ, vores tekstiler i blødt 100% økologisk bomuld og vi anvender naturligvis kun lak og maling, der er fri for giftige kemikalier.

Børn og forældre skal være trygge. Alle møbler fra KAS Kopenhagen bliver derfor sikkerhedsgodkendt af Teknologisk Institut, så de opfylder europæiske krav om sikkerhed, styrke og holdbarhed.

kasandra Bodo

Founder & Designer

KAS Kopenhagen blev grundlagt i 2018 af Kasandra Bodo.

Kasandras passion for at nytænke indretning og design gav hende ønsket om at arbejde med møbler til dem hun har mest kær – hendes børn. Hun savnede flotte børnemøbler, der levede op til samme æstetiske og sanselige udtryk som møbler til voksne. KAS Kopenhagen designer møbler i nordisk stil, og anvender udtryksfulde og moderne former kombineret med enkle designs.

 ”For mig drejer det sig om at skabe møblersom man har lyst til at røre ved og hvor man får lyst til at bruge sine sanser. Børneværelset bør være er en integreret del af hjemmets øvrige indretning, så man fornemmer helheden, når man bevæger sig fra rum til rum. Det skaber harmoni, når møblerne både appellere til børn og voksne. I ethvert møbel har jeg derfor integreret muligheden for, at designet kan forvandles i takt med at barnet vokser, så det kan gå i arv gennem generationer. Det giver møblerne en helhedsorienteret multifunktionalitet, så designet altid kan passe i børneværelset, men også senere kan give liv og pryde i sommerhuset, gæsteværelset eller hyggehjørnet i stuen.”

 

Kasandra Bodo – Founder & Designer